THE PUBQ MANIFESTO

MANIFEST – DET HÄR STÅR VI FÖR

Bäste restauratör,

Vi ser din strävan. Vi vet att du jobbar hårt med långa arbetsdagar och knepiga tider. Vi förstår att det kan vara en del stress, och att du sitter på många stolar samtidigt för att allt ska klaffa. 

Vi ser också din passion. Att du älskar bra mat och goda råvaror. Det är du som gör det möjligt för oss andra att skippa matlagningen ibland, få allt serverat – och bara njuta! Vi älskar också bra mat, och den kärleken – tillsammans med vördnad för dig som gör det möjligt för andra att äta gott – är vad som driver oss. Därför vill vi nu göra livet lite lättare dig som driver restaurang. 
Här är våra löften till er:

Siffran ett

Att komma igång ska vara busenkelt.

Tänk om du kunde skapa ett digitalt orderflöde rätt in i ditt restaurangkök – helt själv, utan dyra konsultkostnader. Tänk om det var up and running på 20 minuter. Tänk om den tjänsten hette PubQ. #dropthemic

Siffran två

Vi säger tack och adjö till osmidiga appar.

Minns ni tiden när det var inne att ta fram kostsamma och svåruppdaterade appar? Tack, men nej tack. PubQ ska vara restaurangbranschens enklaste lösning för mobila beställningar – och garanterat appfri. Surfa in på hemsidan. Beställ. Ät. Ta da!

Siffran tre

Vi kallar det future mode. Du kallar det ökad försäljning.

Ett köfritt liv är ett enklare liv, brukar vi säga. Men att låta restaurangkunderna beställa på webben ska också ge din business en skjuts. Luncherbjudanden? Rabattkoder som ger fler kunder under lugna perioder? Nemas problemas.

Siffran fyra

Du är kreatören, vi är verktyget.

Det ska gå snabbt och problemfritt att skapa och uppdatera dina menyer digitalt. Därför har vi satsat på ett enkelt och intuitivt gränssnitt så att du själv kan lägga till bilder och priser på nolltid. Och glöm inte tillvalen – en smart väg till merförsäljning.

Framtidens verktyg för restauranger

Ta din restaurang till nästa nivå med digitala beställningar

”Allt bör göras så enkelt som möjligt, men inte enklare”, som Einstein en gång sa. PubQs verktyg för beställning direkt i webbläsaren är smidigt och enkelt – men har alla matnyttiga funktioner du behöver!

  • Speeda upp försäljningen
  • Slipp köbildning
  • Undvik dyr app-utveckling
  • Uppdatera själv

 

Prova gratis
Hand med mobil beställer mat mat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev