Driv din egen apprestaurang med PubQ

Låt gästerna boka bord, lägga beställning och betala direkt i sina telefoner. Minska köerna och öka kundupplevelsen. All försäljning registreras i vår flexibla kassa och du behöver bara fokusera på att hantera ett kassasystem.

Hela din restaurang i dina gästers fickor. Utveckla ditt digitala varumärke och öka din försäljning med en egen app i Google Play och App Store.

PubQ är det fullfjädrade kassasystemet som hjälper din restaurangverksamhet att bredda kundkretsen genom moderna säljkanaler.

Som läget är idag har du inte råd att begränsa dig vid en stationär och simpel kassa. Dina gäster kräver mer flexibilitet än så i det digitala samhället. Faktum är att hela 70% av branschens konsumenter förväntar sig att en restaurang ska ha en egen app idag och kraven på tillgänglighet och effektivitet ökar konstant.

Vårt system möter de digitala kraven som ställs av konsumenterna. Förutom vår flexibla Point of Sale-lösning erbjuder vi egenbrandade säljkanaler i form av mobilapp och expresskassa som är fullt integrerade med kassan.

PubQ är precis vad dina kunder och medarbetare vill ha. En modern lösning där gästen själv kan lägga sin beställning och betala sin nota. Beställningen går rakt in i köket och försäljningen registreras i kassan. Du och dina medarbetare slipper krånglet med att hantera flera olika system och kan istället fokusera på en rad viktigare saker – som att se till att dina gäster har det bra.


Flexibel kassa som passar alla enheter

PubQs kassasystem är skapat för restaurangers olikheter och flexibilitet. Ta emot beställningar som vanligt bakom disk, eller varför inte vid gästernas bord? Anpassa kassasystemet och arbetsmetoden efter din egen verksamhet.

Surfplatta, mobiltelefon eller vanlig kassadator. Med vår molnbaserade POS-lösning hanterar du beställningarna på den enhet som passar dig bäst. Ordern går rakt in i köket och den miljömedvetna verksamheten kan välja att skippa pappersbongar helt och hållet.

Med stationära och mobila betalterminaler, som är integrerade med kassasystemet, ökar flexibiliteten ytterligare.

Ett urval av kassans funktioner:

 • Molnbaserad
 • Integrerade kortterminaler
 • Swish, kort eller presentkort som betalningsmetod
 • Bordsbokning – Läs mer!
 • Bordskarta
 • Hantera bordsnotor från bordskartan
 • Dela nota
 • Få notis om gäster kallar på uppmärksamhet genom appen
 • Fungerar på alla enheter
 • Kvittohantering

Egenbrandad mobilapp i App Store och Google Play

Värdesätt ditt eget varumärke och lansera en mobilapp som är skapad och anpassad efter din grafiska profil och fullt integrerad med vårt kassasystem. Utöka dina säljkanaler och hitta nya digitala kunder med din iOS- och Android-app.

Appen fungerar utmärkt oavsett om gästen befinner sig i lokalen och vill ha bordsservering eller i hemmet och önskar beställa take away. Du väljer vilken meny som ska visas just nu, vilka serveringsförslag som ska tillåtas, och vilka betalsätt som accepteras. Betala direkt eller sätta upp på nota? Du styr och ändrar innehållet helt själv och sitter inte i klorna hos någon annan aktör. Enkelt, smidigt och flexibelt.

Genom att låta gästerna hantera sin beställning på egen hand sänker du köptröskeln, minimerar köer och minskar personalkostnader. Samla alla dina enheter under en och samma app, perfekt för dig som driver flera restauranger under samma namn.

Upptäck fördelarna med digitala lösningar och kom igång med din egen apprestaurang!

Håll gästen uppdaterad

Informera gästen om beställningens status genom att sätta tid på ordern i orderhanteringssystemet. En pushnotis skickas ut till gästens telefon och i appen börjar en klocka att räkna ner från den uppskattade tillagningstiden.

När beställningens alla produkter är färdiga kan den digitala bongen klarmarkeras och gästen blir varse att maten är klar genom en ny avisering.

Hantera bongarna digitalt i Orderhanteraren.

De digitala bongarna på skärmarna innehåller all information du behöver för att kunna bedriva en verksamhet utan pappersbongar. Ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ.

Kommunicera direkt till dina gäster

En mobilapp är en utmärkt digital plattform och kan, förutom direktförsäljning, användas som ett komplement till din hemsida. Låt folk gå runt med hela din restaurang i sina fickor.

Publicera nyheter och skicka ut dina egna pushnotiser. Marknadsför dina evenemang, informera om nya öppettider eller berätta om förändringar i menyn. På bara någon minut kan du nå ut och tala direkt till hela din digitala kundkrets. Ett ovärderligt kommunikationssätt!

Kontinuerliga uppdateringar

Vi släpper med jämna mellanrum uppdateringar som innehåller nya funktioner, prestandaförbättringar och eventuella buggfixar.

På samma sätt som du håller informationen i appen relevant för dina kunder ser vi till att appen håller måttet tekniskt för våra kunder.

Ett urval av appens funktioner:

 • Egenbrandad (din grafiska profil)
 • Flera enheter i samma app
 • Flera registrerings- och inloggningsalternativ
 • Beställ och betala
 • Swish, kort (lagras säkert på användarkontot) eller bordsnota som betalningsmetod
 • Take away, bordsbeställning eller utlämning i baren som serveringsmetod
 • Bordsbokning
 • Rabattkoder
 • Stöd för steg-för-steg-byggande rätter
 • Nyhetsflöde och sociala medier-länkar
 • Tillkalla kypare med ett knapptryck
 • Förbeställ din order med tid och datum för upphämtning

Expresskassa – självbetjäning i lokalen

Sättet vi är vana att beställa på står i förändring. När gästen kommer fram till kassan/baren ska ordern helst redan vara lagd och betalningen genomförd. Konsumenterna önskar obegränsad tillgänglighet och är inte främmande att hantera sin beställning på egen hand. Med expresskassor i din verksamhet möjliggör du för gästerna att beställa själva utan att vara beroende av någon annan.

Bespara tid för både dig själv och för dina gäster. Avlasta din personal utan att tappa i antalet beställningar. Använd samma meny som i din egenbrandade app och se till att öka din merförsäljning med lockande tillval.

Expresskassor på golvstativ med integrerade kortterminaler och kvittoskrivare.

InStore Display – visa beställningens status för kunden

För att öka servicen ytterligare kan du visa beställningsstatus med hjälp av skärmar på väl valda platser i lokalen. Beställningsnumret flyttas mellan ”Väntar”, ”Påbörjad” och ”Klar”, och beställaren vet när det är dags att fiska upp sin order vid utlämningsstället.

Allt är sammankopplat med ditt orderhanteringssystem från PubQ och inget extraarbete krävs för att hålla dina gäster informerade på skärmen.

Ett urval av expresskassans funktioner:

 • Egenbrandad kioskmjukvara
 • Synkroniserad meny med appen
 • Integrerad kortterminal och skrivare
 • Tillval på produkterna
 • Rabattkoder
 • Steg-för-steg-byggande produkter

Med smarta, moderna och digitala säljkanaler kan du lyfta din verksamhet till nya nivåer. Vi ser till att du får den kunskap du behöver så vår allt-i-ett-lösning blir en tillgång för dig.

Dela artikeln.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inga nya händelser. Som prenumerant får du regelbundna utskick med nyheter, tips & tricks, erbjudanden och mer matnyttig information.

Driv din egen apprestaurang! Kom igång med PubQ idag.

Lämna dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

PubQ använder cookies for att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen eller trycka på "OK" samtycker du till att cookies används.