Effektiva restaurangbesök med expresskassa

Albin Eklund

Albin Eklund

albin.eklund@pubq.se

Intresset för expresskassor i restaurangbranschen har ökat i ett rasande tempo – och det finns goda anledningar till varför.

Att fördela ut delar av dagens arbetsuppgifter på digitala hjälpmedel är ett utmärkt sätt att frigöra tid för din personal på. Istället för att stå bakom disk och ta emot gästernas beställningar kan tiden läggas på andra vitala delar i verksamheten där social interaktion lämpar sig bättre.

Det har visat sig att besökare idag spenderar högre summor på beställningar som görs på egen hand vid en expresskassa än vid en traditionell kassabeställning. Det är till stor del den merförsäljning du kan göra tack vare ett optimerat beställningsflöde. Men också tack vare den minskade köbildning som expresskassan medför och får gästen att uppleva mindre stress vid beställningstillfället.

Med lockande produkttillval och tydligt användargränssnitt ser du till att din snittnota når andra höjder än vid en ”vanlig” order.

Ökad tillgänglighet

Den huvudsakliga fördelen för gästen när det kommer till självbetjäning är att beställningen fortare kommer in till köket, och därmed större möjligheter att snabbt få sin mat. Kunden kan själv kontrollera sin order och vara säker på att man inte missat att beställa med dippen till sin pommes frites.

En digital order – skapad på egen hand – direkt in till kökspersonalen. Inga mellansteg som bygger onödig extratid eller frågetecken. Gästen kan hålla koll på sin order genom skärmar i lokalen som visar beställningsstatus och hämta upp maten när den står som klarmarkerad. Själva definitionen av en smidig beställning, inte sant?

Med smarta, moderna och digitala säljkanaler kan du lyfta din verksamhet till helt nya nivåer. Expresskassan ökar tillgängligheten för dina gäster och möjliggör effektiva restaurangbesök som båda parter drar nytta av.

Dela inlägget.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inga nya händelser. Som prenumerant får du regelbundna utskick med nyheter, tips & tricks, erbjudanden och mer matnyttig information.

Driv din egen apprestaurang! Kom igång med PubQ idag.

Lämna dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.