GN Catering satsar på app från PubQ

gn-catering

Verksamheten har fem caféer i olika byggnader på Umeå Universitet och utökar nu sina säljkanaler med en egenbrandad app.

GN Catering är med sin erfarenhet i branschen specialister på att tillgodose sina gästers behov av mat, fika och catering till alla möjliga sorters evenemang. Oavsett om det rör sig om en liten bjudning eller en större fest så erbjuds service av högsta nivå.

I fem olika byggnader på Umeå Universitet driver GN Catering också café-verksamhet. Till dessa fem caféer har man nu valt att satsa på en applösning från PubQ för att möjliggöra digitala beställningar.

Samtliga fem enheter kommer finnas samlade under en app vid namn ”GN Campus”. Inom en snar framtid kommer appen i fråga att kablas ut och finnas tillgänglig för nedladdning på App Store och Google Play.

Vi välkomnar GN Catering till PubQ och ser fram emot vårt nya samarbete!

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Läs mer.

Nu lanserar vi bordsbokning som ny funktion

Hur många samtal om dagen får du angående bordsbokningar? Hade du hellre lagt den tiden på något annat? Låt dina gäster boka bord direkt i din app och slipp ta hand om bokningarna manuellt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inga nya händelser. Som prenumerant får du regelbundna utskick med nyheter, tips & tricks, erbjudanden och mer matnyttig information.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Lämna dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

PubQ använder cookies for att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen eller trycka på "OK" samtycker du till att cookies används.