Låt gästerna beställa från bordet, till bordet

Albin Eklund

Albin Eklund

albin.eklund@pubq.se

Det sista dina gäster vill är att behöva lämna uteserveringens solsken för att fylla på sina glas.

Nu när solen tittar fram mer frekvent och temperaturen stiger börjar också uteserveringarna att fyllas upp. För restaurangerna är det fortsatt viktigt att följa myndigheternas restriktioner och rekommendationer. Håll avstånd till varandra och undvik köbildning i, eller i anslutning till, verksamhetens lokal.

Med en egen app låter du gästerna själva hantera både beställning och betalning utan att behöva lämna bordet. Ordern går direkt in i köket/baren och du och din personal behöver enbart fokusera på att göra klart beställningen och servera till rätt plats.

Ge gästerna möjligheten att sitta tillbakalutade och beställa påfyllning i glaset utan att vara beroende av personalens uppmärksamhet. Att slippa lämna uteserveringens solsken för att beställa en påtår är varje besökares drömscenario.

Betala direkt eller sätt upp på nota

Med vårt flexibla system skapar du själv din meny, väljer vilka betalnings- och serveringssätt som är tillåtna samt publicerar dina egna nyheter. Med hjälp av bordskartan håller du enkelt koll på besöken, och med bordsnotakoden kan gästerna på egen hand öka på sin beställning i appen. Betalningen sker sedan direkt i telefonen eller med hjälp av personalen.

PubQ ser till att ditt digitala varumärke stärks. Appen designas efter din grafiska profil och du når dina användare direkt med informativa pushnotiser och lockande erbjudanden

Fördela ut delar av arbetsuppgifterna till din digitala plattform och låt besökarna bläddra i menyn, beställa och betala i din app. Du eliminerar väntetiden, minskar köptröskeln och ökar upplevelsen.

Dela inlägget.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inga nya händelser. Som prenumerant får du regelbundna utskick med nyheter, tips & tricks, erbjudanden och mer matnyttig information.

Driv din egen apprestaurang! Kom igång med PubQ idag.

Lämna dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.