Nu lanserar vi bordsbokning som ny funktion

  • Slipp telefonsamtal som rör bordsreserveringar
  • Hantera allt med hjälp av en övergripande bordskarta
  • Släpp kontrollen och lägg mer tid på andra viktiga saker

Hur många samtal om dagen får du angående bordsbokningar? Hade du hellre lagt den tiden på något annat? Låt dina gäster boka bord direkt i din app och slipp ta hand om bokningarna manuellt.

Att boka bord på restaurang via telefon har funkat i urminnes tider. Gissningsvis kommer det att fungera minst lika länge till. Det vill vi inte ändra på. Däremot vill vi modernisera hur man bokar bord via telefon, vilket vi nu har gjort.

Hungriga restaurangbesökare vill snabbt och enkelt kunna se om det finns några lediga bord utan att behöva ringa runt och ställa frågan. Se till att dina framtida gäster säkrar sin plats i restaurangen direkt via din egenbrandade app istället. Bokningen genomförs digitalt och systemet ser själv till att placera ut det kommande sällskapet vid bästa lediga bord. Smidigt för dig, smidigt för gästen.

Släpp kontrollen över inkommande bordsbokningar och få mer tid över att lägga på andra viktiga uppgifter – som att få dina befintliga gäster i restaurangen att må bra.

Bordsnota och bordskarta

Väl på plats kan sällskapet sätta alla beställningar som görs på en bordsnota och betala – i appen eller i baren – strax innan hemgång. Enkelt och tidseffektivt för alla parter.

Det administrativa hanteras enkelt av personalen med hjälp av en övergripande bordskarta. Där ser man exempelvis vilka platser som är bokade, vad som är beställt på bordsnotan och när bordet förväntas vara tillgängligt för nästa sällskap.

Är du kund hos oss? Då hittar du funktionen i sidomenyn i kassan.
Inte kund hos PubQ? Lämna dina uppgifter till oss via formuläret nedan så berättar vi mer om våra lösningar.

Dela artikeln.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Missa inga nya händelser. Som prenumerant får du regelbundna utskick med nyheter, tips & tricks, erbjudanden och mer matnyttig information.

Driv din egen apprestaurang! Kom igång med PubQ idag.

Lämna dina uppgifter via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

PubQ använder cookies for att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare på webbplatsen eller trycka på "OK" samtycker du till att cookies används.